El tramvia blau i la màgia de la muntanya

A la passada reunió del grup es va acordar que la propera sortida fotogràfica seria el dia 28 d’octubre al Tibidabo.

El punt de reunió s’ha assenyalat a la plaça del Doctor Andreu, al peu del Funicular de sempre, ara nou. Hora: 10 h. El primer funicular surt a les 10:30 h, i enllaça amb l’apertura del parc d’atraccions. Abans de pujar-hi podem prendre un cafè o alguna cosa als bars del costat si són oberts.

Preus:

Majors de 60 anys: 3,50 euros tot. Anada i tornada funicular i accés a tot al parc, a tot. Això sí, sense atraccions. Qui vulgui aprofitar i pujar ha de pagar en total 10:50 euros, funicular inclou.
Adults menors de 60 anys: 12 euros tot, com he dit, en primer lloc, i si vol atraccions: si són només les de sempre, avió, nòria… 19 € amb el funicular, i si també vol les noves atraccions 35 euros amb el funicular.

Com allà mateix ens donaran un plànol, podem marcar els recorreguts i els següents punts de trobada sobre la marxa. Està ple de bars, així que si volem fer una parada la podem fer quan ho decidim. Aquesta vegada l’hora de trobada és més tardia pels horaris del parc, de manera que la sortida fotogràfica pot acabar més tard, però, com sempre, depèn de cadascun. Jo penso que tot estirat es pot allargar com a molt fins a les 14 h. Però val la pena, no? Tornarem a ser nens i fotògrafs a l’hora.

Si voleu, una vegada al lloc, podem improvisar la pràctica d’alguna tècnica fotogràfica. En Màxim ens ho va proposar i només ho hem fet una vegada. Pensem, d’acord? Fer fotografia en parapent queda descartat.
Esperem tenir un bon dia i bona llum.

Teniu en compte també el tema obert de penjar fotos a la web de l’AFC de les nostres sortides. A veure si per fi aconseguim fer-ho bé.

Aquells membres del grup que pel motiu que fos no assisteixin a la sortida, poden fer el mateix recorregut en la data que desitgin per separat. Sempre ha estat així, però es fa constar de nou.

Ens veiem a la nòria o a l’avió el 28 d’octubre.

28/10/2023
10:00 — 14:00 (4h)

peu del Funicular, plaça del Doctor Andreu

Diego Pastor