DESCOBRINT EL PARC DEL FÒRUM

DATA: dimecres, 30 de juny del 2021

LLOC: Parc del Fòrum, Barcelona

HORARI DE L’ACTIVITAT: de 19:00 a 21:00 hores aproximadament

PUNT DE TROBADA: davant del Museu Blau. Plaça Leonardo da Vinci, 4-5 Parc del Fòrum 08019 Barcelona

HORA:  19:00 hores

COM ARRIBAR-HI:  Metro L4 (Maresme-Fòrum). Bus 7 (Zona Universitària – Fòrum). Bus V31 (Trinitat Vella – Mar Bella)

PREU: gratuït

INSCRIPCIÓ: Enviar correu a sortides@afc.cat indicant nom i número de soci.

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT:

Aquesta vegada us convidem a una sortida fotogràfica a un lloc emblemàtic de la ciutat de Barcelona: el Parc del Fòrum.

Seguint amb la nostra dinàmica de visitar llocs a l’aire lliure, aquesta vegada hem pensat que el Fòrum seria un bon espai per gaudir de la fotografia. De ben segur que la majoria de nosaltres el coneixem i fins i tot haurem estat més d’una vegada, la placa fotovoltàica està molt retratada, però malgrat això, sempre és agradable tornar en grup per posar en pràctica noves mirades fotogràfiques alhora que descobrim racons i panorames que no havíem vist abans. L’hora, les 7 de la tarda, també pot ser un al·licient afegit. Tindrem un sol baix projectant ombres suaus i allargassades, colors ben saturats i una llum ben bonica!

El Parc del Fòrum forma part de la reordenació urbanística del front litoral del Besòs, situat a la desembocadura del riu, que es va dur a terme amb motiu del Fòrum Mundial de les Cultures Barcelona 2004. Aquest esdeveniment va tenir com a principal objectiu la reflexió i el diàleg al voltant de la diversitat cultural, el desenvolupament sostenible i la pau. La nova urbanització va permetre recuperar una gran extensió del front litoral situada entre els termes municipals de Barcelona i Sant Adrià de Besòs. Els espais més significatius són: el Museu Blau (Museu de Ciències Naturals de Barcelona), el Centre de Convencions, la Gran Esplanada amb el Bosc Urbà i les Carpes Fòrum, la gran Placa Fotovoltàica, el Parc dels Auditoris,  la Central del Circ, la zona de banys, etc.

Tot desitjant-vos moltes i bones fotografies i amb la il·lusió que aquesta sortida sigui del vostre gust, us hi esperem!

Autor: Josep Soler

Autor: Àlex Sales

Autor: Josep Soler

30/06/2021
19:00 — 21:00 (2h)

Parc del Fòrum. Barcelona

Grup Sortides Fotogràfiques, Vocalia de Cultura