SORTIDA FOTOGRÀFICA

“L’AHIR I L’AVUI D’UN BARRI. Interpretació fotogràfica de l’espai” , Barri Gòtic 1

Calendari i horari

DATA: DIJOUS, 9 DE FEBRER
HORA: 11:00 h.
PREU: gratuït
PUNT DE TROBADA: Pl. Catalunya, davant de l’escultura “Deessa”

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT

Et convoquem a la primera sortida del Projecte “L’ahir i l’avui d’un barri. Interpretació fotogràfica de l’espai” que, com saps, és una de les activitats programades dins del Centenari de l’AFC.

En aquesta primera sortida hem programat un itinerari per algunes de les localitzacions que corresponen a les fotografies antigues del Barri Gòtic. Precisament per això, us proposem començar pel punt que correspon a la fotografia anomenada “Pl. Catalunya 1”. Seguirem per Portal de l’Àngel, Via Laietana, Pl. Nova, Pl. del Rei i acabarem l’itinerari davant de l’edifici de Correus.

Els itineraris estan dissenyats amb l’objectiu de ser un recurs per la localització i la informació de cadascú dels espais i també com a inspiració per a la interpretació actual de les imatges antigues. Anirem en grup cobrint totes les etapes de l’itinerari suggerit. Això vol dir que tindrem un horari que haurem de respectar per tal d’arribar tots junts al final de l’etapa. Si algú necessita més temps per inspirar-se o es vol recrear en altres punts interessants del recorregut, sempre pot repetir l’itinerari en un altre moment tant en solitari com en petit grup autoorganitzat d’amics/companys, fotògrafs.

Recorda que aquesta sortida està dirigida exclusivament als socis/es inscrits al projecte “L’ahir i l’avui d’un barri”. Interpretació fotogràfica de l’espai”. Si encara no t’has inscrit, t’animen a fer-ho. A la intranet de la web de l’AFC (espai del soci, inici, sessió) trobaràs tota la informació.

Ens veiem el dijous vinent davant la deessa de Clarà.

Grup de Sortides

Vocalia de Cultura

09/02/2023
11:00 — 13:00 (2h)

Pl. Catalunya / escultura “Deessa”

Grup Sortides Fotogràfiques