Enfocarem els nous temps

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT:
Com trobarem el Zoo de Barcelona un dijous al matí després de dos anys de pandèmia? Sense aglomeracions? Les instal·lacions, els camins, els espais, els racons…. estaran buits i solitaris? Potser es notarà una certa degradació i abandonament dels espais?

O potser descobrirem un Zoo ben cuidat, tranquil i sense cues que convida al passeig i a la contemplació sense el neguit de les multituds col·lapsant-t’ho tot?

Creiem que més aviat trobarem aquesta segona opció: un Zoo amigable que ens oferirà un matí fantàstic ple de moments agradables i d’on sortirem amb un bon grapat d’imatges d’aquelles que ens agraden, fetes sense presses, amb tranquil·litat, amb bones perspectives, amb els angles i el punt de vista ideals i, sobretot, sense una muralla humana davant de la nostra càmera tapant-nos totes les possibles captures fotogràfiques.

Per això hem pensat que ara és un bon moment per proposar-vos aquesta sortida. I com que volem gaudir-la i aprofitar-la al màxim, hem deixat oberta la durada de l’activitat per tal que cadascú decideixi el temps que es vol quedar al Zoo. Com sabem, el Zoo és molt gran i hi ha molt per veure i fotografiar. Ens trobarem a les taquilles i entrarem en grup junts, ja que tenim entrada de grup i ho hem de fer així. Una vegada dins del recinte decidirem si continuem tot el grup junts o si algú prefereix anar pel seu compte.

Ah! No ens oblidem de portar també objectius de focals llargues, que alguns animals estan lluny!

CALENDARI

DATA: dijous 10 de febrer
HORA: 10.00 h
LLOC: Taquilles del Zoo. Dins del Parc de la Ciutadella, entra per Passeig Picasso, 21 / l’Estació de França

TRANSPORTS:   Autobusos: D20, H14, H16, V21, V27
Tramvia: Ciutadella – Vila Olímpica (T4)
Metro L4 Barceloneta i Ciutadella – Vila Olímpica L1 Marina i Arc de Triomf
Renfe: Arc de Triomf i Estació de França

10/02/2022
10:00 — 14:05 (4h 5′)

Zoo de Barcelona