Sortida mensual Grup de Fotografia d’Street

Sortida fotogràfica / Poblenou

CALENDARI I HORARI

Data: dissabte 03/06

Lloc: Plaça Prim

Hora: 09:00 h

Activitat gratuïta

No cal inscripció prèvia

A la passada reunió del grup es va acordar que la propera sortida fotogràfica seria el dia 3 de juny vinent, a la part baixa del Poblenou.

El punt de reunió s’ha assenyalat a la Plaça Prim, on es troba el famós restaurant “Els Pescadors” (no sé si fan esmorzars de cullera; si voleu ho puc preguntar, segur que el preu serà mòdic, en fi…) . És una petita plaça de cases blanques, típica de barri de pescadors, i els carrers de l’entorn també ho són. Lloc molt interessant per a la fotografia. Aquesta zona del Poblenou és petita, així que tot fa pensar que no farem servir molt de temps per recórrer-la. Podem tornar a trobar-nos a la mateixa plaça a les 10 h. I a partir d’aquí anirem improvisant els llocs de trobada posteriors, d’hora en hora, fent una parada al camí per descansar una estona i gaudir d’una merescuda cervesa a la terrassa d´un bar.

Com altres punts d’interès tenim molt a prop la rambla del Poblenou, amb la seva més que centenària Aliança, tot i que tenim l’inconvenient de ser molt transitada. Així i tot, segur que ofereix algun lloc i situació per ser recollida com a fotografia de street. Podem anar també al Parc del Poblenou i a les platges del Bogatell i de la Mar Bella. En aquesta última podem practicar la fotografia de la dinàmica del moviment a la instal·lació de skateboard que s’hi troba. Pot resultar interessant. Esperem tenir un bon dia i bona llum. També, i segons el temps que fem servir, podem arribar fins a l’entrada del Fòrum, passant abans pel parc proper a Diagonal Mar. Tot depèn de les nostres cames i ganes. Sobre la marxa decidirem. I si altres membres del grup que no van assistir a la reunió volen aportar alguna idea poden fer-ho per aquest whatsapp. Teniu en compte també el que hem de decidir per penjar fotos a la web de l’AFC de les nostres sortides.

A la reunió es va posar èmfasi que aquells membres del grup que pel motiu que fos no assisteixin a la sortida, poden fer el mateix recorregut en la data que desitgin per separat. Sempre ha estat així, però es fa constar de nou.

La sortida del dissabte, com és habitual, començarà a les 9 h per acabar cap a les 13 h. Sobre la marxa anirem improvisant els punts de trobada durant l’horari assenyalat previst, perquè cadascú pugui accedir lliurement on li sembli millor o més tingui interès.

Ens veiem a Poblenou el pròxim 3 de juny.

© Diego Pastor

03/06/2023
09:00 — 12:00 (3h)

Plaça Prim

Diego Pastor / Josep LLuís Soucheiron