Sortida mensual Grup de Fotografia d’Street

Sortida fotogràfica / Sants

CALENDARI I HORARI

Data: dissabte 01/07

Lloc: plaça Osca

Hora: 09:00 h

Activitat gratuïta

No cal inscripció prèvia

A la passada reunió del grup es va acordar que la propera sortida fotogràfica seria el dia 1 de juliol vinent, al barri de Sants.

El punt de reunió s’ha assenyalat a la plaça d’Osca, centre neuràlgic del barri, on es reuneix molta gent a les moltes terrasses dels bars oberts. Els carrers de l’entorn són estrets i típics del barri, un dels més emblemàtics de Barcelona. És un altre petit poble a l’interior de la ciutat. Podrem apropar-nos al parc de l’Espanya Industrial, encara que no sigui aquesta la destinació principal de la sortida, sinó la part més antiga de Sants. Travessarem la carretera de Sants per accedir a altres carrers i llocs típics que acostumen a estar molt concorreguts.. Lloc molt interessant per a la fotografia. Aquesta part del barri és petita, així que tot fa pensar que no farem servir molt de temps per recórrer-la. Podem tornar a trobar-nos a la mateixa plaça a les 10 h. I a partir d’aquí anirem improvisant els llocs de trobada posteriors, d’hora en hora, fent una parada al camí per descansar una estona i gaudir d’una merescuda cervesa a la terrassa d’un bar.

Podem practicar també la fotografia de la dinàmica del moviment com ja es va proposar a reunions anteriors, però que poc apliquem. Pot resultar interessant. Esperem tenir un bon dia i bona llum.

Si altres membres del grup que no van assistir a la reunió volen aportar alguna idea poden fer-ho per aquest whatsapp. Teniu en compte també el que hem de decidir per penjar fotos a les xarxes socials de l’Agrupació, segons vaig comunicar fa uns dies en el mateix whatsapp.

A la reunió es va posar èmfasi que aquells membres del grup que pel motiu que fos no assisteixin a la sortida, poden fer el mateix recorregut en la data que desitgin per separat. Sempre ha estat així, però es fa constar de nou.

La sortida del dissabte, com és habitual, començarà a les 9 h (NO A LES 9:30, COM VAIG DIR PER ERROR EN UN MISSATGE ANTERIOR) per acabar cap a les 13 h. Sobre la marxa anirem improvisant els punts de trobada durant l’horari assenyalat previst, perquè cadascú pugui accedir lliurement on li sembli millor o més tingui interès.

01/07/2023
09:00 — 11:00 (2h)

plaça Osca

Diego Pastor