Street Photography a Barcelona: Omplim els carrers de clicks.

Per què no hi pots faltar ?

Si la fotografia de carrer o Street Phtography és la teva passió, en aquest breu post t’explicaré com podràs gaudir d’aquesta afició el dia 23/10 i com aquesta activitat tindrà continuïtat el dia 5/11.

Perquè t’agrada la fotografia i especialment la de carrer o street photography, estic segur que el que et presento a continuació t’interessarà.

Un matí de street photography a Barcelona

El proper dia 23 d’octubre a las 10 del matí ens trobarem a la seu de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya amb l’equipament que fem servir habitualment per fer fotografia de carrer i amb, el que és més important,  moltes ganes de sortir a fotografiar els carres de Barcelona, el que hi passa i com son i com som.

Un matí de fotografia de carrer o street photography per gaudir de l’aventura de fotografiar allò que passa i descobrir aquells racons i esdeveniments que no passen desapercebuts per un ull entrenat com el teu.

Per tot aixó i més, fes-te un buit a la teva agenda i no et perdis aquesta sortida amb la resta de companys.

En aquest link trobaràs alguns trucs que segurament seran del teu interès per a practicar street photography que tant t’apassiona.

Ensenyar el nostre treball

Segur que estàs d’acord amb mi en que el destí d’una fotografia, ja sigui d’street photograpy o de qualsevol altre tipus, és ser ensenyada.

Així doncs com a complement a la sortida del dia 23/10, el proper dia 5/11 a les 18 hores ens trobarem per mostrar el treball realitzat en la sortida del dissabte.

Serà d’allò més interessant poder veure les tres o quatre millors imatges de cadascun, l’enfoc que ha fet d’un mateix tema, l’acabat de cada foto i, en definitiva la seva interpretació del mateix fet observat.

És el complement ideal de la sortida i allò que ens permet créixer com a fotògrafs i compartir la nostra afició esdevinguda de vegades en passió.

 

Com participar en aquesta activitat d’Street photography?

És una activitat reservada per a socis. Si no ho ets és molt fàcil fer-te’n. Només ens ho has de dir aquí.

Pels socis, només ens has d’escriure a el mail street@afc.cat

Us hi esperem!

23/10/2021
10:00 — 14:00 (4h)

Agrupació Fotogràfica de Catalunya, Barcelona

Agrupació Fotografica de Catalunya