Taller de Capture One 22

Capture One és un programa de revelat d’imatges emprat des de fa temps en l’àmbit professional i que progressivament s’està popularitzant entre els fotògrafs no professionals; en les darreres actualitzacions s’han introduït els pinzells d’ajustament personalitzables i, l’anomenat “pinzell màgic”, unes eines que faciliten considerablement el procés d’edició. Els objectius d’aquest taller són els de donar a conèixer als socis de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya, i en general a tots els aficionats a la fotografia, les possibilitats que ofereix  Capture One, més concretament la versió 22 i, alhora, de proporcionar-los els coneixements necessaris perquè puguin començar a emprar-lo.

Programa

Aquest taller consta de tres sessions, d’aproximadament dues hores cadascun, que es realitzaran via Zoom; les sessions són independents, però és aconsellable d’assistir, si més no, a les dues primeres.

En la primera sessió es pretén proporcionar les eines perquè tothom que estigui interessat en explorar les possibilitats que ofereix Capture One 22 aprengui a configurar l’espai de treball, a importar i exportar imatges i a utilitzar les diferents eines d’edició, especialment les relacionades amb les capes, les màscares de capa, els pinzells i els ajustaments fins del color.

La primera sessió és oberta a tothom, sigui soci o no !!!

En la segona sessió es repassarà el funcionament de Capture One 22 i es farà el procés complet d’edició d’algunes imatges.

En la tercera sessió es visionaran imatges processades pels assistents al taller i s’intentarà de resoldre els problemes i dubtes que hagin pogut sorgir en usar Capture One 22.

Nota: La fotografia que acompanya aquesta informació va ser realitzada a Fuerteventura en un workshop organitzat per Kubestudio

Horari

Divendres 25 de Març, 19h

Divendres 1 d’Abril, 19h

Divendres 22 d’Abril, 19h

El taller serà online, via Zoom

Preu

Gratuït, obert a tots els socis de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya i la primera sessió oberta a tots els aficionats que, inexplicablement, encara no en siguin socis.

Requisits

Els assistents haurien de tenir Capture One, preferiblement Capture One 22, instal·lat al seu ordinador.

A www.captureone.com es pot descarregar una versió totalment operativa de Capture One 22, amb una llicència gratuïta vàlida per a 30 dies.

22/04/2022
19:00 — 21:00 (2h)

Modalitat Online

Jacint Guiteras