Capture One, software de revelat potent

La fotografia digital ofereix possibilitats que eren insospitades fins fa pocs anys, però també suposa un repte perquè, per tal d’obtenir imatges de qualitat, normalment cal editar-les. No es pot negar que en determinades circumstàncies, quan és urgent publicar les fotos o quan es pot treballar en un entorn on tot estigui perfectament controlat, un JPG de càmera pot ser vàlid però, en general, el millor procediment per a obtenir bones imatges és fer les fotos en RAW i després editar-les emprant algun dels programes que serveixen per a aquesta funció.

Capture One és un programa de revelat d’imatges emprat des de fa temps en l’àmbit professional i que, per la qualitat dels resultats que proporciona, també fan servir molts fotògrafs no professionals; una de les seves característiques més destacades és la capacitat per a fer ajustos molt fins dels colors.

A qui va dirigit?

Aquest workshop està adreçat tant als socis que desconeixen Capture One com als que ja el fan servir i volen aprofundir en el seu ús i té dues parts clarament diferenciades: en les dues primeres classes s’explicarà el funcionament de les eines més importants del programa i en les dues classes posteriors es farà un revelat i edició detallada de diverses fotografies i es resoldran els dubtes dels assistents.

Requisits

És aconsellable disposar d’una còpia actualitzada de Capture One. A www.captureone.com es pot descarregar una versió totalment operativa de Capture One, amb una llicència gratuïta vàlida per a 30 dies.

CALENDARI

Horari: dijous de 19-21h (dies 18-25 de gener 1-8 de febrer)

Modalitat: Telemàtica, plataforma Zoom

Preu: Gratuït, obert a tots els associats de l’AFC

El taller constarà de 4 sessions de 2 hores

INSCRIPCIONS

ONLINE

01/02/2024
19:00 — 21:00 (2h)

Modalitat Online

Jacint Guiteras