Taller d’il·luminació HDR

L’HDR, inicials de High Dynamic Range (Elevat Interval Dinàmic) és una tècnica que permet obtenir imatges amb bona informació tant a les altes llums com a les ombres profondes.

Aquest taller mescla teoria i pràctica en cada sessió,  ja sigui en trobades en exteriors o en sessions d’estudi, que sempre aniran seguides del revelat en Photoshop.

Es tracta de crear imatges on  l’interval dinàmic sigui la prioritat de bon començament. Aquest tractament s’aplica al color i, especialment, al blanc i negre.

El taller consta de 10 sessions, impartides setmanalment.

Horari

Dimecres de 19h a 21h

Inici de classes

Dimecres 13 d’octubre.

En principi les classes seran presencials i es faran a la seu de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya, encara que es podrien fer telemàticament si un agreujament de la situació sanitària ho fes aconsellable.

Professor

Manuel Daniel Rivera

Nombre d’assistents

Màxim 8 alumnes

Preu

Aquest taller està reservat als socis de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya. Per tal d’obtenir informació del preu i de les formes de pagament, podeu enviar un mail a

formacio@afc.cat

Una inscripció es considerarà formalitzada a partir del moment que s’hagi fet el pagament de la quota.

Si esteu interessats en fer-vos socis de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya, podeu enviar un mail a

secretariaconsell@afc.cat

Informació important

Per tal de protegir la salut dels assistents al taller, caldrà usar mascareta i els alumnes hauran d’acreditar que estan en possessió del passaport COVID.

 

27/10/2021
19:00 — 21:00 (2h)

Agrupació Fotogràfica de Catalunya

Manuel Daniel Rivera