VISITA EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIA ” RAPSODIA”

ACTIVITAT REPROGRAMADA: NOVA DATA

AUTORA: MERCÈ RIBERA
LLOC: IL MONDO GALERIA FOTOGRÀFICA
Carrer Calàbria, 178 (per sota l’Av. de Roma)
DATA 15/12/2022, dijous 18:30 hores
PREU: Activitat gratuïta
INSCRIU-TE AQUÍ

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT

MERCÈ RIBERA (Rubí, 1964). Es va dedicar des de 1995 fins a 2017 a l’escultura i a les instal·lacions. Apassionada pel volum i la relació tàctil amb tota mena de materials, imprimeix a les seves obres una visió molt personal de la vida i l’existència efímera. El seu art, conceptual i irònic, ens mostra una lectura contrària al món contemporani, peces silencioses, que amb els mínims elements ens volen transportar a la verdadera essència.
És quan descobreix que amb la fotografia pot expressar molt millor el què ens vol dir, que abandona l’escultura per dedicar-se exclusivament a la fotografia.

Utilitza la càmera fotogràfica per registrar uns diorames on ens mostra el seu univers personal. Petits mons plens de significat i càrrega conceptual permeten a la Mercè expressar-se i fer-nos arribar el seu missatge, en un llenguatge, a vegades críptic, però sempre interessant. Escenes oníriques, surrealistes, desfilaran davant dels nostres ulls i que ben segur no ens deixaran indiferents.

Una exposició que cal veure i ser explicada. Per això hem demanat a la Mercè que ens faci una visita guiada, a la qual cosa ha accedit amb generositat.
T’esperem el dijous 24 de novembre a Il Mondo Galeria
Si vols més informació de l’artista MERCÈ RIBERA
Web: www.merceribera.net
Insta: @merceribera33

Francesc Soldevila
Vocalia de Cultura
Grup Visites Exposicions

@Mercè Ribera

15/12/2022
18:30 — 20:30 (2h)

Galería Ilmondo

Francesc Soldevila