ACTIVITAT: VISITA GUIADA A EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA

TÍTOLWIM WENDERS. “Unbegrenzt

LLOC: VILLA DEL ARTE GALLERIES
Carrer de la Palla, 10 (Gòtic)

DATA: dimecres 26/04

HORA: 19:00 hores

PUNT TROBADA: A la porta de la galeria a les 18:45 h

PREU: Visita gratuïta, oberta a no socis

INSCRIPCIÓ: clic aquí per a iniciar el procés

DESCRIPCIÓ ACTIVITAT:

Us porto de nou una proposta innovadora. Primer perquè visitarem una galeria on la Fotografia comparteix espai amb escultures, pintures i altres expressions plàstiques. En segon lloc, perquè l’autor de les fotografies és un director de cine.
Una sort poder veure en gran format la seva obra i fotogrames de les seves pel·lícules.

Wim Wenders ha estat conegut com un dels pioners del Nou Cinema Alemany dels anys setanta i avui en dia és considerat com un dels representants més destacats del cinema internacional contemporani. A més de múltiples llargmetratges guardonats com PARÍS, TEXAS o EL CEL SOBRE BERLÍN, la seva feina com a guionista, director, productor, fotògraf i autor també inclou nombrosos documentals innovadors com PINA, BUENA VISTA SOCIAL CLUB o LA SAL DE LA TERRA, exposicions fotogràfiques a tot el món, nombrosos llibres de cinema i fotografia i col·leccions d’assaigs.

El 2012, juntament amb la seva esposa Donata Wenders, va fundar la fundació sense ànim de lucre Wim Wenders a Düsseldorf, que reuneix la seva obra cinematogràfica, fotogràfica i literària, la restaura i la fa accessible permanentment al públic. A més, la Fundació Wim Wenders es dedica a promoure joves talents i a impartir coneixements cinematogràfics a un públic jove. Tots els ingressos generats per aquesta exposició a Barcelona s’invertiran en el finançament del propòsit de la fundació i el seu compromís benèfic.

Francesc Soldevila
Grup visites a exposicions
Vocalia de Cultura

© WIM WENDERS

26/04/2023
19:00 — 21:00 (2h)

VILLA DEL ARTE GALLERIES

Francesc Soldevila