ACTIVITAT: VISITA GUIADA A EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA

TÍTOL: VISIONS EXPANDIDES. Fotografia i Experimentació

LLOC: CAIXAFORUM

Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8. Barcelona

DATA: dimecres 24 de maig de 2023

HORA: 18:00 hores

PUNT TROBADA:  Vestíbul de CaixaForum

PREU:  7 € aproximadament, a pagar en efectiu el mateix dia de l’activitat. Entrada i visita guiada  (el preu final dependrà del nombre assistents).

INSCRIPCIÓ:  clica aquí per a inscriure’t

Activitat: associats  i simpatitzants

DESCRIPCIÓ ACTIVITAT:

Visita guiada al CaixaForum per gaudir d’una exposició diferent, original, amb obres avantguardistes, que en el seu moment van trencar motlles i generar controvèrsia.

CaixaForum ens proporciona una guia, fora dels horaris habituals, per poder gaudir plenament de la visita i de les obres exposades.

A principis del segle xx, dadaistes, surrealistes i constructivistes van explorar els límits del llenguatge fotogràfic com a un mitjà per plasmar l’esperit dels temps moderns. Imatges abstractes, fotomuntatges o fotogrames obtinguts sense intervenció de la càmera van permetre expressar les inquietuds formals, socials i polítiques del moment. Des de la segona meitat del segle xx, l’experimentació fotogràfica continua desdibuixant els límits entre pintura, escultura, cinema i performance.

Un recorregut des del començament de l’experimentació fotogràfica a partir de més de 170 imatges de la col·lecció del Musée National d’Art Moderne – Centre d’Art Georges Pompidou, que s’estructuren en sis seccions temàtiques: Llums, Moviment, Alteracions, Recrear mons, La visió a prova i Anatomies.

Autors: Man Ray, László Moholy-Nagy, Dora Maar, Maurice Tabard, Roger Parry, Sara Cwynar, Pol Bury.

© CaixaForum

© CaixaForum

24/05/2023
18:00 — 20:00 (2h)

CaixaForum

Francesc Soldevila