ACTIVITAT: VISITA GUIADA A EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICATÍTOL: “L’ETERNA BELLEZZA”. De la col·lecció calendari Pirelli

LLOC: FOTONOSTRUM
Diputació, 48. Barcelona

DATA: 29/06/2023

HORA: 16:50 la visita guiada començarà a les 17:00)

PUNT TROBADA: A la porta de la galeria

PREU: 5,20 € / A pagar en efectiu al moment d’entrar

INSCRIPCIÓ: PlayOff

DESCRIPCIÓ ACTIVITAT

FotoNostrum ha iniciat una col·laboració amb l’AGRUPACIÓ i ens ofereix una visita guiada per les sòcies i socis de la nostra Entitat.

El llegendari Calendari Pirelli s’exposa per primera vegada en FotoNostrum de Barcelona, en una retrospectiva titulada “L’Eterna Bellezza” que va des dels seus inicis en 1964 fins a 2023. Aquesta mostra ha estat comissariada pel fotògraf italià Amadeo Turello, conservador de la Col·lecció Pirelli des de 2015, i mostrarà un total de 450 fotos i comptarà amb la presència de la fotògrafa de l’edició de 2023 del Calendari, l’australiana Emma Summerton, en la seva inauguració.

La mostra exhibirà les obres dels 41 fotògrafs que han fet del Calendari Pirelli una llegenda en el món de l’art fotogràfic, entre ells Pete Lindbergh, Annie Leibovitz, Helmut Newton, Herb RittsPaolo Roversi, Mario Testin, Steve McCurry, Richard Avedon i Albert Watson.

El públic tindrà l’oportunitat de veure com aquests grans mestres han retratat al llarg dels anys a la dona, entre les quals es troben models com Gisele Bündchen, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Gigi Hadid, Kate Moss; actrius com Monica Bellucci, Sofía LorenEtc…

T esperem!

29/06/2023
17:00 — 19:00 (2h)

Fotonostrum

Francesc Soldevila