Published On: 8 de febrer de 2023|Categories: Actes socials, Centenari|

AFC100, per molts anys

El proppassat dia 28 de gener va ser la data assenyalada per obrir l’any del Centenari AFC. L’acte de la inauguració al MNAC va esdevenir una efemèride no només per l’Agrupació sinó també una celebració cultural, oberta a la societat, i una festa per la fotografia. Un record valuós serà la dels anteriors presidents reunits per a l’ocasió, posant davant la càmera.

El president Pere M. Puigdollers va fer memòria dels antecedents, el marc de la celebració i els seus propòsits, donar-nos a conèixer cap enfora, generar orgull de pertinença entre els socis i apuntar a la continuïtat i futur com associació. La Vocal de Patrimoni, Francesca Portolés, va exposar el sentit i la importància de les set exposicions programades, amb la col·laboració de diverses entitats ciutadanes, tot agraint als socis i sòcies la dedicació en la preparació del material.

Abans de la presentació d’un breu visionat del vídeo que s’està confegint, el ponent convidat, Joan Fontcuberta, va fer gaudir al públic amb el seu giny, tot explicant de manera il·lustrada algunes de les seves idees sobre fotografia, en una conferència titulada “La fotografía com a pecat”, que es pot resumir com una invitació a gaudir de la fotografia.

L’acte va concloure amb una visita comentada a l’Exposició sobre la Mei Rahola, al mateix MNAC.

© Albert Cañellas

Més entrades

Més entrades