Published On: 7 de juny de 2021|Categories: Sortides Fotogràfiques|

Barcelona en 90 fotogrames

L’última setmana de maig del 2021 un grup de socis hem tingut la sort de gaudir d’un taller amb Marcelo Caballero .

Han estat tres dies intensos:

El primer dia la teoria de la composició en la fotografia al carrer.
Ens va ensenyar noves formes de l’enquadrament, amb demostracions de fotògrafs referents de la història de la fotografia . Obrint un ventall de propostes per narrar visualment la nostra percepció d’un tema antropològic potent.

• El segon dia la pràctica al carrer.
Des de les 15h fins a les 19h vam recórrer els carrers del barri Gòtic i el Born. Ens marcava pautes d’espais, profunditat i composició. Cadascun de nosaltres amb la individualitat de com moure’ns. Ens va animar a trencar les regles que teníem establertes i sortir del nostre espai de confort.

• El tercer dia la presentació de les nostres fotografies.
Amb comentaris molt instructius i amb ganes de disparar més . Amb un altre punt de vista molt interessant per a tots i satisfactori. Esperem continuar amb noves experiències formatives de composició i les seves pràctiques en un  pròxim taller que es convocarà per setembre o octubre.

El taller Barcelona en 90 fotogrames s’ha de destacar la proposta de Marcelo que va ser molt interessant; disparar pensant que a les nostres mans teníem una analogica i que cada tret era únic, per tant abans de disparar s’ha de pensar molt bé l’enquadrament , les llums, el personatge, l’espai.
No podíem veure les fotografies fins que en Marcelo ens les va mostrar a la videoconferència del diumenge analitzan-les a tots els participants.
gènere com un romanticisme i al mateix temps una impaciència a poder veure-les .

Rosa Franco
Vocal de comunicació de l`Agrupació Fotogràfica de Catalunya

Activitats – AFC : Agrupació Fotogràfica de Catalunya

street afc

foto: Rosa Franco

Més entrades

Més entrades