Published On: 22 de juny de 2021|Categories: Sortides Fotogràfiques|

PETITA CRÒNICA D’UNA SORTIDA PASSADA PER AIGUA

El Park Güell: Dijous, 22 d’abril del 2021

Aquesta va ser una sortida passada per aigua. Una vegada més les previsions meteorològiques varen fallar, el petit i curt ruixat anunciat per a les quatre de la tarda va arribar passades les cinc convertit en un fort aiguat que va durar una bona estona.

A l’hora convinguda, dos quarts de sis, ens trobàvem a l’entrada del Park Güell esperant que afluixés la pluja. Com que no ho feia, finalment vam decidir entrar. En total vàrem quedar set persones que ben equipats amb paraigües ens endinsàrem en un Park Güell misteriós, boirós, solitari i molt diferent del que estem habituats a trobar.

Vam anar cap el Pòrtic del Mig on, protegits de la pluja, vàrem fer la foto de grup. I…vet aquí que llavors va parar de ploure! La ciutat es va espolsar les boires que la cobrien permetent que la poguéssim contemplar embolcallada d’una llum suau molt suggeridora, la vegetació del parc lluïa acabada de rentar, les pedres mostraven el seu millor color ben saturat i el trencadís del banc del mirador de la Pl. de la Natura estava més esplèndid que mai.

Va ser una pena que plogués i que ens espatllés la sortida però els que ens arriscàrem a quedar-nos ens vam sentir afortunats de gaudir d’un insòlit Park Güell per a nosaltres sols. Feia molts anys que resultava impossible aconseguir a les sis de la tarda una foto de la Sala Hipòstila, del Drac, del Pòrtic de la Bugadera, etc. absolutament buits de gent.

Aquí teniu una petita mostra de les fotos que vam fer.

Foto: Josep Soler

ALEX SALES

ANNA BARNÉS

ANTONI SERRANO

CARLES PUNYET

FRANCESC SOLDEVILA

JOSEP SOLER

ROSA CRISTÒFOL

Més entrades

Més entrades