Project Description

Tema Obligat del mes d’ABRIL 2023

PAREIDOLIA

El passat dia 15 es va conèixer la valoració del jurat de les fotografies dels socis que van participar en el concurs social de l’agrupació ”Temes obligats”. Com ja sabeu, el tema va canviant cada mes i el d’aquest mes d’abril de 2023 ha estat “Pareidolia”.

Categoria de Monocrom
Aquest mes de abril les fotos millors valorades han estat per a les de Adolfo Garcia Bastard  amb el títol “Boca”  quedant en la classificació del mes de abril en primer lloc amb 112 punts , en segon lloc ha estat la de Pep Vinyals amb el títol “Amplada de mires puntuada amb  100 punts  i en tercer lloc lloc amb 99 punts  ha estat per a la de Jordi Batet i Escobedo amb el títol “Pot ser un rèptil?” .

Categoria Color
En aquesta categoria la màxima puntuació ha estat per a les fotos d’en Josep Suarez Torrellas amb el títol “Visió_incerta” quedant en primer lloc amb 125 punts, en segon lloc s’ha posicionat en Gabriel Bertran Niculau amb el títol “Pareidolia” amb 113 punts i en tercer lloc en Pep Vinyals amb la foto titulada “Plantant carab” amb 106 punts.

El jurat ha estat format per Albert Adroer, Carles Punyet i Miquel Peiró tots ells socis de la nostra entitat a qui agraïm el seu esforç i dedicació per aquest veredicte.

Continuem animant als socis i sòcies a participar, sempre és una bona excusa per fer allò que més ens agrada, agafar la càmera i fer “clic”.

Maxim Poncela
Vocalia de Concursos

PUNTUACIÓ GENERAL ACUMULADA MONOCROM

Classificació monocrom d’abril 2023

PUNTUACIÓ GENERAL ACUMULADA COLOR

Classificació color d’abril 2023

Torna a GALERIES