Project Description

Tema Obligat del mes de desembre

Camins

El passat dia 9 es va conèixer la valoració del jurat de les fotografies dels socis que van participar en el concurs social de l’agrupació ”Temes obligats”. Com ja sabeu, el tema va canviant cada mes i el d’aquest mes de desembre de 2022 ha estat “Camins”.

Categoria de Monocrom

Aquest mes desembre les fotos millors valorades han estat la de Teresa Tejero amb el títol “Voltant”  quedant en la classificació del mes de desembre en primer lloc amb 111 punts , la de Francesca Portolés amb el títol “Cruilla en segon lloc amb  108 punts  i  la de Josep Soler amb el títolPer sota els arbres en tercer lloc amb 108 Punts.

Categoria Color

En aquesta categoria la màxima puntuació ha estat per a les fotos d’en Josep Soler amb el títol “Pel camí marcat” quedant en primer lloc amb 107 punts, en segon lloc s’ha posicionat en Jordi Batet amb el títol “Fulles a la vorera del camí” amb 104 punts i en tercer lloc en Santiago García amb amb la foto titulada “Camí al capvespre” amb 101 punts.

El jurat ha estat format per Josep Lluís Soucheiron, David Escobosa i Albert Adroer tots ells socis de la nostra entitat a qui agraïm el seu esforç i dedicació per aquest veredicte.

Continuem animant als socis i sòcies a participar, sempre és una bona excusa per fer allò que més ens agrada, agafar la càmera i fer “clic”.

Maxim Poncela
Vocalia de Concursos

PUNTUACIÓ GENERAL ACUMULADA MONOCROM

Classificació monocrom de desembre 2022

PUNTUACIÓ GENERAL ACUMULADA COLOR

Classificació color de decembre 2022

Torna a GALERIES