Project Description

Tema Obligat del mes de FEBRER

Finestres

El passat dia 10 es va conèixer la valoració del jurat de les fotografies dels socis que van participar en el concurs social de l’agrupació ”Temes obligats”. Com ja sabeu, el tema va canviant cada mes i el d’aquest mes de gener de 2023 ha estat “Finestres”.

Categoria de Monocrom
Aquest mes de gener les fotos millors valorades han estat per a les de l’Albert  Cañellas amb el títol “Finestres de la casa del fuster del poble”  quedant en la classificació del mes de febrer en primer lloc amb 118 punts , en segon lloc ha estat la de l’Elena Sánchez-Vizcaíno amb el títol “Melancolia puntuada amb  116 punts  i  empatada amb el segon lloc amb 116 punts també ha estat per a la de Carmen Casademont amb el títolSimetria .

Categoria Color
En aquesta categoria la màxima puntuació ha estat per a les fotos de l’Albert Cañellas amb el títol “Finestra de Can Piles en ruïnes , amb vistes a l’Arc de Berà” quedant en primer lloc amb 124 punts, en segon lloc s’ha posicionat en Angel Colado amb el títol “Finestres abandonades” amb 118 punts i en tercer lloc, empatat a punts, en Josep Maria Bonjoch amb amb la foto titulada “Finestra decorada” amb 111 punts.

El jurat ha estat format per Miquel Peiró, Vicens Lafebre y Jordi Bagué  tots ells socis de la nostra entitat a qui agraïm el seu esforç i dedicació per aquest veredicte.

Continuem animant als socis i sòcies a participar, sempre és una bona excusa per fer allò que més ens agrada, agafar la càmera i fer “clic”.

Maxim Poncela
Vocalia de Concursos

PUNTUACIÓ GENERAL ACUMULADA MONOCROM

Classificació monocrom de febrer 2023

PUNTUACIÓ GENERAL ACUMULADA COLOR

Classificació color de febrer 2023

Torna a GALERIES