Project Description

Tema Obligat del mes de GENER

Contrapicat

El passat dia 7 es va conèixer la valoració del jurat de les fotografies dels socis que van participar en el concurs social de l’agrupació ”Temes obligats”. Com ja sabeu, el tema va canviant cada mes i el d’aquest mes de gener de 2023 ha estat “Contrapicat”.

Categoria de Monocrom

Aquest mes de gener les fotos millors valorades han estat per a les de l’Albert Folch amb el títol “Custodiant a Colón”  quedant en la classificació del mes de gener en primer lloc amb 111 punts , en segon lloc ha estat la de Josep Maria Bonjoch amb el títol “Bellesa puntuada amb  110 punts  i  en tercer lloc ha estat per a l’Albert Cañellas amb el títolEdifici diagonal  amb 109 Punts.

Categoria Color

En aquesta categoria la màxima puntuació ha estat per a les fotos de l’Hortensia Gonzalez  amb el títol “Torre de les Aigües interior mirall” quedant en primer lloc amb 107 punts, en segon lloc s’ha posicionat en Antoni Serrano amb el títol “Cap al cel” amb 104 punts i en tercer lloc, empatat a punts, en Miquel Cabré amb amb la foto titulada “El cel per un forat” amb 104 punts.

El jurat ha estat format per Manel Mataró, Carles Punyet i Jacint Guiteras tots ells socis de la nostra entitat a qui agraïm el seu esforç i dedicació per aquest veredicte.

Continuem animant als socis i sòcies a participar, sempre és una bona excusa per fer allò que més ens agrada, agafar la càmera i fer “clic”.

Maxim Poncela
Vocalia de Concursos

PUNTUACIÓ GENERAL ACUMULADA MONOCROM

Classificació monocrom de gener 2023

PUNTUACIÓ GENERAL ACUMULADA COLOR

Classificació color de gener 2023

Torna a GALERIES