Project Description

Tema Obligat del mes de MAIG 2023

NOCTURNA SENSE FLAIX

El passat dia 9 de juny es va conèixer la valoració del jurat de les fotografies dels socis que van participar en el concurs social de l’agrupació ”Temes obligats”. Com ja sabeu, el tema va canviant cada mes i el d’aquest mes de maig de 2023 ha estat “Nocturna sense flaix”.

Categoria de Monocrom
Aquest mes de maig les fotos millors valorades han estat per a les de Josep Braojos Morales  amb el títol “Tren sortint de Colonia”  quedant en la classificació del mes de maig en primer lloc amb 29 punts, en segon lloc ha estat la de Josep Soler Vendrell amb el títol “Venecia puntuada amb  29 punts  i en tercer lloc lloc amb 28 punts  ha estat per a la de Josep Suarez Torrellas amb el títolShopping nocturn .

Categoria Color
En aquesta categoria la màxima puntuació ha estat per a les fotos d’en Albert Cañellas Xarau amb el títol “Font” quedant en primer lloc amb 28 punts, en segon lloc s’ha posicionat en Miquel Cabré amb el títol “Festival de llums” amb 27 punts i en tercer lloc en Francisco Olmos Cubero  amb la foto titulada “Nocturna” amb 27 punts.

El jurat ha estat format per David Escobosa, Vicenç Lafebre i Josep Lluís Soucheiron tots ells socis de la nostra entitat a qui agraïm el seu esforç i dedicació per aquest veredicte.

Continuem animant als socis i sòcies a participar, sempre és una bona excusa per fer allò que més ens agrada, agafar la càmera i fer “clic”.

Aquest Tema Obligat del mes de maig ha estat l’últim de la temporada 2022-20223. Podeu veure el resultat final de classificacions generals dels primers classificats de cada categoria clicant aquí.

Màxim Poncela
Vocalia de Concursos

PUNTUACIÓ GENERAL ACUMULADA MONOCROM

Classificació monocrom de maig 2023

PUNTUACIÓ GENERAL ACUMULADA COLOR

Classificació color de maig 2023

Torna a GALERIES