Project Description

Tema Obligat del mes de MARÇ 2023

LLIBRES

El passat dia 14 es va conèixer la valoració del jurat de les fotografies dels socis que van participar en el concurs social de l’agrupació ”Temes obligats”. Com ja sabeu, el tema va canviant cada mes i el d’aquest mes de març de 2023 ha estat “Llibres”.

Categoria de Monocrom
Aquest mes de març les fotos millors valorades han estat per a les de Santiago García Cuadrado amb el títol “Impremta màgica”  quedant en la classificació del mes de març en primer lloc amb 115 punts , en segon lloc ha estat la de l’Albert Cañellas Xarau amb el títol “Decàgon, Debat entre 10 volums de l’enciclopèdia puntuada amb  112 punts  i en tercer lloc lloc amb 111 punts  ha estat per a la de Josep Suarez Torrellas amb el títolLectora abstreta .

Categoria Color
En aquesta categoria la màxima puntuació ha estat per a les fotos d’en Josep Suarez Torrellas amb el títol “Cultura alliberada” quedant en primer lloc amb 116 punts, en segon lloc s’ha posicionat en Josep Maria Bonjoch Trilla amb el títol “LLegir per aprendre” amb 119 punts i en tercer lloc l’Albert Cañellas Xarau amb la foto titulada “Equilibri literari” amb 114 punts.

El jurat ha estat format per Josep LL Soucheiron, David Escobosa Càmera y Jordi Camprubi Berenguer tots ells socis de la nostra entitat a qui agraïm el seu esforç i dedicació per aquest veredicte.

Continuem animant als socis i sòcies a participar, sempre és una bona excusa per fer allò que més ens agrada, agafar la càmera i fer “clic”.

Maxim Poncela
Vocalia de Concursos

PUNTUACIÓ GENERAL ACUMULADA MONOCROM

Classificació monocrom de març 2023

PUNTUACIÓ GENERAL ACUMULADA COLOR

Classificació color de març 2023

Torna a GALERIES