Project Description

Tema Obligat del mes de novembre

Mirall

El passat dia 16 es va conèixer la valoració del jurat de les fotografies dels socis que van participar en el concurs social de l’agrupació ”Temes obligats”. Com ja sabeu, el tema va canviant cada mes i el tema d’aquest mes de novembre de 2022 ha estat “Mirall”.

Categoria de Monocrom

Aquest mes de novembre les fotos millors valorades han estat la de Josep Maria Bonjoch amb el títol “Sorpresa”  quedant en la classificació del mes de novembre en primer lloc amb 101 punts , la de Jordi Batet amb el títol “Vintage & Novies en segon lloc amb  100 punts  i  la d’Anna Barnés  en tercer lloc amb 99 Punts.

Categoria Color

En aquesta categoria la màxima puntuació ha estat per a les fotos de l’Albert Cañellas amb el títol “L’Ànec presumit” quedant de nou en primer lloc amb 118 punts, en segon lloc en Santiago García amb el títol “Damero lila i groc” amb 113 punts i en tercer lloc en Josep Suarez amb amb el títol “Trasllat mirall” amb 110 punts.

El jurat ha estat format per Manel Mataró, Carles Punyet i Miquel Peiró tots ells socis de la nostra entitat a qui agraïm el seu esforç i dedicació per aquest veredicte.

Continuem animant als socis i sòcies a participar, sempre es una bona excusa per fer allò que mes ens agrada, agafar la càmera i fer “clic”.

Maxim Poncela
Concursos

PUNTUACIÓ GENERAL ACUMULADA MONOCROM

Classificació monocrom de novembre 2022

PUNTUACIÓ GENERAL ACUMULADA COLOR

Classificació color de novembre 2022

Torna a GALERIES