Project Description

Tema Obligat del mes d’octubre

Triangles

El passat dia 11 es va conèixer la valoració del jurat de les fotografies dels socis que van participar en el concurs social de l’agrupació ”Temes obligats”. Com ja sabeu, el tema va canviant cada mes i el tema d’aquest mes d’octubre de 2022 ha estat “Triangles”.

Categoria de Monocrom

Aquest mes d’octubre les fotos millors valorades han estat la de l’Albert Cañellas amb el títol “Sobres”  quedant en la classificació en primer lloc amb 129 punts , la de Josep Soler amb el títol “Trinagle Amorós en segon lloc amb  121 punts  i  la de David Peñarroya amb el títol “El cel està triangulat” en tercer lloc amb 118 Punts.

Categoria Color

En aquesta categoria la màxima puntuació ha estat per a les fotos de l’Albert Cañellas amb el títol “Caixa”quedant de nou en primer lloc amb 127 punts, en segon lloc en Josep Maria Bonjoch amb el títol “Tres tipus de triangles”  amb 126 punts i en tercer lloc en Josep Soler amb amb el títol “Boles de billar” amb 120 punts.

El jurat ha estat format per Josep Blanch, Jacint Guiteras i Vicenç Lafebre tots ells socis de la nostra entitat a qui agraïm el seu esforç i dedicació per aquest veredicte.

Continuem animant als socis i sòcies a participar, sempre es una bona excusa per fer allò que mes ens agrada, agafar la càmera i fer “clic”.

Maxim Poncela
Concursos

PUNTUACIÓ GENERAL ACUMULADA MONOCROM

Classificació monocrom d’octubre 2022

PUNTUACIÓ GENERAL ACUMULADA COLOR

Classificació color d’octubre 2022

Torna a GALERIES