Project Description

Tema Obligat del mes de novembre

Gran i petit

El passat dia 27 es va conèixer la valoració del jurat de les fotografies dels socis que van participar en el concurs social de l’agrupació ”Temes obligats”. Com ja sabeu, el tema va canviant cada mes i el tema d’aquest mes de novembre de 2023 ha estat “Gran i petit”.

Categoria de Color

Aquest mes de novembre les fotos millors valorades han estat la de XavierBou  quedant en la classificació en primer lloc amb 123 punts , la de Josep Soler en segon lloc amb  117 punts  i  la de Anna Barnés en tercer lloc amb 115 Punts.

Categoria Monocrom

En aquesta categoria la màxima puntuació ha estat per a les fotos de Gloria Tatxé amb 127 punts, en segon lloc amb 117 en Josep Maria Bonjoch  i en Adolf Garcia en tercer lloc amb 115 Punts.

El jurat ha estat format per Manuel Achaeirando, Josep Blanch i David Escobosa tots ells socis de la nostra entitat a qui agraïm el seu esforç i dedicació per aquest veredicte.

Continuem animant als socis i sòcies a participar, sempre es una bona excusa per fer allò que mes ens agrada, agafar la càmera i fer “clic”.

Maxim Poncela
Concursos

PUNTUACIÓ GENERAL ACUMULADA MONOCROM

Classificació monocrom de novembre 2023

PUNTUACIÓ GENERAL ACUMULADA COLOR

Classificació color de novembre 2023

Torna a GALERIES