Project Description

Tema Obligat del mes d’octubre

Escales

El passat dia 23 es va conèixer la valoració del jurat de les fotografies dels socis que van participar en el concurs social de l’agrupació ”Temes obligats”. Com ja sabeu, el tema va canviant cada mes i el tema d’aquest mes d’octubre de 2023 ha estat “Escales”.

Categoria de Color

Aquest mes d’octubre les fotos millors valorades han estat la de Francesc Amat amb el títol “Escala 3”  quedant en la classificació en primer lloc amb 128 punts , la de Xavier Ricol amb el títol “Pujant cap a la llum en segon lloc amb  118 punts  i  la de Adolfo Garcia amb el títol “Automàtiques” en tercer lloc amb 117 Punts.

Categoria Monocrom

En aquesta categoria la màxima puntuació ha estat per a les fotos de l’Anna Barnes amb el títol “L-9” amb 126 punts empatada amb en Josep Maria Bonjoch amb el títol “Escales”  i en Pere Josep Sánchez amb amb el títol “Amunt“.

El jurat ha estat format per Jordi Camprubi, Jacint Guiteras i Vicenç Lafebre tots ells socis de la nostra entitat a qui agraïm el seu esforç i dedicació per aquest veredicte.

Continuem animant als socis i sòcies a participar, sempre es una bona excusa per fer allò que mes ens agrada, agafar la càmera i fer “clic”.

Maxim Poncela
Concursos

PUNTUACIÓ GENERAL ACUMULADA MONOCROM

Classificació monocrom d’octubre 2023

PUNTUACIÓ GENERAL ACUMULADA COLOR

Classificació color d’octubre 2023

Torna a GALERIES