Vols formar-te en diversos aspectes de la fotografia? Vols participar en activitats culturals de caràcter fotogràfic? Vols compartir la teva visió de la fotografia amb altres socis i sòcies? Vols participar en el treball en l’àmbit del patrimoni, o en un dels diversos grups constituïts?

L’AFC ofereix un ampli ventall de serveis i activitats formatives, expositives i de carrer, organitzades i gestionades mitjançant les diverses vocalies: de formació, de cultura, de fotografia d’estudi, de retrat, de natura, street, de patrimoni i de revelat analògic.

La formació a l’AFC es desenvolupa en dos grans àmbits, l’informal i el formal. El primer es fa mitjançant els intercanvis oberts entre socis i sòcies en les trobades temàtiques dins els respectius grups, i també amb els vídeos en el canal FotoTV AFC de Youtube.

Els grups són oberts i d’adscripció segons interessos dels participants. I despleguen un pla de treball anual.

La formació de tipus formal es realitza mitjançant tallers i els cursos sobre diversos aspectes d’interès. Cada trimestre es va oferint un programa de formació específic. Els cursos de més de dues hores, així com algunes activitats de retrat a l’estudi, tenen uns costos – sempre ajustats- que s’anuncien oportunament. Els responsables dels diversos cursos i tallers són docents i professionals acreditats.

De manera regular, a la Sala Bruno Argemí, hi trobaràs també presentacions i exposicions fotogràfiques d’interès notable.

A causa de la pandèmia, l’AFC ha desenvolupat la seva activitat formativa, de concursos i de treball a través de trobades amb Zoom. En la mesura que sigui possible, les activitats per zoom conviuran amb les presencials.

Ens trobaràs també a Youtube, Facebook, Instragram i Tweeter.

Cordials salutacions,

Agrupació Fotogràfica de Catalunya.