Published On: 8 de febrer de 2023|Categories: Actes socials|

Visita a exposició Grup de fotografia de Cultura

El passat 26 de gener de 2023 un nombrós grup de socis i socis de l’Agrupació vam anar a visitar l‘exposició “HOMOGÈNIA” de la jove fotògrafa ALISA SIBIRSKAYA a la galeria VALID FOTO de Barcelona.

En Fernando Peracho, director de la galeria, ens va rebre molt amablement, com sempre. Ens havia preparat una visita amb la fotògrafa i seria ella mateixa la que ens guiaria per la sala i comentaria les fotos i la seva obra en general.

Visitar una exposició amb l’autora és un valor afegit. En aquest sentit, hem d’agrair al Fernando la seva sensibilitat i voluntat perquè així sigui cada vegada que visitem la seva galeria.

L’Alisa ens va explicar com havia arribat des de la seva Sibèria natal, fins a Barcelona passant per Madrid, els seus estudis, les seves inquietuds i el que les seves fotos representen.

Una estètica de pintura de l’Escola Holandesa, amb colors càlids, domini dels clarobscurs, una cuidada i molt estudiada posada en escena, el delicat tractament de la figura humana, especialment el nu, una atmosfera onírica i un domini del processament digital, li permeten mostrar una obra de gran format que ens va encantar a tots els assistents. Les impressions estan molt cuidades, fet que emfatitza encara més els colors i el resultat espectacular.

© ALISA SIBIRSKAYA

Més entrades

Més entrades