Published On: 6 de maig de 2023|Categories: Actes culturals, Centenari|

Tornem al St. Jordi

La Diada de St. Jordi del 2023 ha estat important per l’AFC. En primer lloc, un grup d’associats, dones i homes, han fet possible que, tot col·laborant i distribuint-se en el temps, per primera vegada hàgim sigut visibles al carrer amb un material gràfic de qualitat, de col·leccionista, ha dit algú, referint-se al llibre del Centenari àmpliament exposat. La presència d’altres associats que ens han visitat juntament amb la visibilitat de les nostres càmeres han donat una nota pintoresca i diferent de la cantonada de Xuclà amb Pintor Fortuny.

Cal reconèixer que ningú surt al carrer aquesta diada amb el propòsit de comprar un llibre de fotografia en concret, per tant, la seva venda és objectivament difícil. Però, això al marge, el més important ha estat fer-nos visibles i compartir allò que som amb les persones que no ens coneixen i a les que els hem despertat la curiositat, tot apropant-se a la taula.

Esperem, en segon lloc, que el Ral·li de St. Jordi que hem promogut hagi motivat prou persones, associades i no associades, a donar a conèixer el seu St. Jordi, mitjançant l’AFC.

Sigui quin sigui el balanç de la jornada, ens caldrà recordar que sembrar mai ha estat una tasca senzilla i ràpidament productiva.

Joan Rué

AFC, abril 2023

© Joan Rué

Més entrades

Més entrades