Published On: 26 de novembre de 2021|Categories: Exposicions|

Descobrint la presència femenina de l’AFC

El que anem trobant parla de la fascinació que sentim per la fotografia el grup de voluntariat, creat el 2018, per la Vocalia de Patrimoni per a inventariar i digitalitzar el fons patrimonial de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya.

Té a veure amb la mirada encisadora que ens arriba d’altres, des del passat, cada cop que obrim una caixa i ens desvela allò que ha perdurat al pas del temps. També amb el goix de gaudir i sorprendre’ns per la bellesa que transmeten totes les imatges que tenim el privilegi de anar descobrint.

Són el que anem trobant…. Fragments de vides, d’història, de maneres de veure i entendre el món d’autors i autores que han tingut la generositat, elles, ells i en moltes ocasions les seves famílies, de fer donació de les seves obres a l’AFC i que formen part de la Història de la Fotografia i de la nostra història com Entitat.

A mesura que avancem en les tasques de digitalització ens resulta més enriquidor i gratificant. És per això que volem compartir-ho amb tot@s vosaltres i ens complau convidar-vos a la inauguració de l’exposició, cloenda dels actes iniciats a principis d’aquest d’any, ENFOCADES! “El que anem trobant…” Descobrint la presència femenina a l’AFC.

Des de la Vocalia de Patrimoni us convidem a descobrir-les i us esperem el proper 1 de desembre  a les 19 h. a la Sala Foyer del Centre cívic PATI LLIMONA de Barcelona.

01/12 – Inauguració: ENFOCADES! “el que anem trobant..” – Descobrint la presència femenina a l’AFC – Centre Cívic PATI LLIMONA

Més entrades

Més entrades