Oberta l’edició febrer 2023

El tema obligat del mes febrer’23 és “Finestres”

Les obres és podran lliurar des del 11 de febrer al 1 de març mitjançant la plataforma Fotogenius a l’adreça https://afc.fotogenius.es.

El veredicte i publicació de la puntuació del participants serà el 10 de març de 2023 a les 18.00h.
La sessió serà presencial.

Definició de Finestra/es

Una finestra és una obertura de forma regular, generalment rectangular, practicada en un mur o paret per a deixar entrar aire i claror dins un edifici i per a poder mirar de dins a fora. Poden estar cobertes amb elements de tancament que permeten controlar la confortabilitat de l’interior.

Les finestres s’usen com a element decoratiu, com a part de les composicions de façana.

Recorda: per a concursar en qualsevol dels concursos que es realitzen a través de Fotogenius t’has inscriure prèviament.

Per a entrar a Fotogenius per als concursos socials de l’Agrupació ho has de fer SEMPRE amb l’adreça https://afc.fotogenius.es
El primer cop que participes en un concurs social com el de Temes Obligats, l’aplicació de Fotogenius ha de verificar que ets soci de l’AFC. Si és el cas et demanarà que ho confirmis fent una “sol·licitud de soci”
Aquesta confirmació és manual i es fa durant les hores de secretaria de l’;AFC, per tant la confirmació es podria demorar fins 24 hores en dies laborables i encara més si hi ha festius.

IMPORTANT!: Recordeu que el nom de l’arxiu ha de incloure el nom del concursant amb el que us identifiqueu a Fotogenius.

No esperis al darrer dia per pujar les teves fotografies!

© Màxim Poncela

11/02/2023 — 01/03/2023
00:00 — 01:00 (433h)

Agrupació Fotogràfica de Catalunya