Barri de Gràcia. Les Plaçes

Set Plaçes de Gràcia

El barri de Gràcia et convida, aquest juny, a passejar pels seus carrers i visitar set places d’aquesta Vila convertida en barri el 1897. Gràcia ha tingut i té, una implicació política i social molt activa junt amb un teixit d’institucions cíviques, culturals, recreatives, artístiques i esportives amb grans arrels populars.

Les places a Gràcia, són llocs de reunió popular, el que fa que siguin epicentres d’activitats culturals. En aquest recorregut podràs gaudir d’una petita mostra del que es respira al barri.

Pots utilitzar l’objectiu que més et convingui, segons el que vulguis aconseguir, encara que un angular et permetrà abastar més angle a les places i carrers del barri, aquesta podria ser una bona opció.

Paral·lelament, en aquesta sortida, hi ha un afegit. El Museu més Petit del Món. Les velles parets de Gràcia amaguen petites obres d’art que haureu de trobar al llarg del recorregut que proposem. La seva promotora, Noemí Batllori, va fer servir les caixes de les claus d’aigües antigues, per mostrar petites obres d’art que nens/es del barri han anat introduint-hi.

ENLLAÇOS

ENLLAÇOS

Trak de les places per Google Maps o GPS

EL MUSEU MÉS PETIT DEL MÓN

Trak dels museus per Google Maps o GPS

S’haurà de presentar 6 fotografies amb una resolució de 72 píxels per polzada i una mida màxima de 1024 píxels en el costat més llarg i de 800 pel més curt.

El Grup de Fotografia d’Street fa servir la plataforma Discord per a comunicar, publicar i comentar les seves imatges.

Enviem la invitació per email a tots els interessats: l’administrador és Jordi Marquès.

Trobada oberta per a tots els socis i amics. Inscripcions: street@afc.cat

El visionat per zoom de les fotos es farà el dijous 30 de juny de 2022 a les 19,00 h. En rebràs la convocatòria i l’enllaç al teu correu electrònic.

CALENDARI

DATA: dissabte 18 de juny

HORA: 09.30 h

LLOC: Sortida de metro Lesseps (línia verda), sortida plaça

Activitat gratuïta i oberta a tot el públic.

Autor: Juanjo Royo

18/06/2022
09:30 — 12:35 (3h 5′)

Gràcia / Barcelona

Jordi Marquès / Juanjo Royo