Segona Sessió de Retrat amb Lorena Hidalgo

Seguim en ratxa !!!

Si Ninette Shibara ens va captivar per la seva simpatia, bellesa i saber fer davant les nostres càmeres a la passada sessió de fotografia de retrat d’estudi, ara, seguint en la mateixa línia, tenim la possibilitat de fotografiar a una altra de les Top-Model del moment: LORENA HIDALGO

Si et vas perdre la primera sessió, ara tens la possibilitat d’assistir a la segona.

Serà dissabte 30 d’abril. La sessió començarà a les 17.30 h i la durada prevista és de tres hores, amb tres estilismes diferents.

Que dir de Lorena Hidalgo, doncs que és sens dubte en aquests moments, malgrat la seva joventut, una de les millors models de retrat, amb una gran experiència, tant en els camps del retrat, moda, boudoir i nu artístic, ha treballat amb nombrosos fotògrafs, tant al nostre país com a l’estranger, arribant a convertir-se en noia Playboy, posant per a la prestigiosa revista.

Com a docent ha impartit classes de posat per a altres models a Panamà.

En el seu compte d’Instagram o de Youtube pots veure excel·lents mostres del seu treball que, estic segur, t’animaran a participar en aquesta experiència.

Et perdràs aquesta nova sessió de fotografia de retrat?

Si vols apuntar-te fes-nos-ho saber amb un correu electrònic on hauries d’indicar-me el teu nom i número de soci. L’aforament està limitat a vuit fotògrafs.

Si no ets soci i vols participar d’aquesta sessió de fotografia de retrat ho tens molt fàcil: fes-te soci !!!. Aquí et deixo l’enllaç a la pàgina on t’explico com apuntar-te.

Et deixo una petita galeria de fotos de Lorena Hidalgo.

Jacint Guiteras & Pere Lluís Serracanta.

Nota:

Places limitades!

30/04/2022
17:30 — 20:30 (3h)

Agrupació Fotogràfica de Catalunya

Jacint Guiteras, Pere LLuis Serracanta