SORTIDA FOTOGRÀFICA

“L’AHIR I L’AVUI D’UN BARRI. Interpretació fotogràfica de l’espai” , Barri Gòtic 2

Calendari i horari

DATA: dijous, 23 de febrer
HORA: 11:00 h.
PREU: gratuït
PUNT DE TROBADA: “Las Golondrinas”/ Port de Barcelona

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT

Et convoquem a la segona sortida del Projecte “L’ahir i l’avui d’un barri. Interpretació fotogràfica de l’espai” que, com saps, és una de les activitats programades dins del Centenari de l’AFC.

En aquesta segona sortida hem programat un itinerari per algunes de les localitzacions que corresponen a les fotografies antigues del Barri Gòtic. Aquesta segona etapa la iniciarem a l’edifici de les Duanes, pujarem per Rambla Santa Monica, Plaça Sant Josep Oriol, Museu de Cera, Plaça Reial i Rambla de les Flors.

Els itineraris estan dissenyats amb l’objectiu de ser un recurs per la localització i la informació de cadascú dels espais i també com a inspiració per a la interpretació actual de les imatges antigues. Anirem en grup cobrint totes les etapes de l’itinerari suggerit. Això vol dir que tindrem un horari que haurem de respectar per tal d’arribar tots junts al final de l’etapa. Si algú necessita més temps per inspirar-se o es vol recrear en altres punts interessants del recorregut,
sempre pot repetir l’itinerari en un altre moment tant en solitari com en petit grup autoorganitzat d’amics/companys, fotògrafs.

Recorda que aquesta sortida està dirigida exclusivament als socis/es inscrits al projecte “L’ahir i l’avui d’un barri”. Interpretació fotogràfica de l’espai”. Si encara no t’has inscrit, t’animen a fer-ho. A la intranet de la web de l’AFC (espai del soci, inici, sessió) trobaràs tota la informació.
Ens veiem el dijous dia 23, davant Les Golondrinas del Port de Barcelona

Grup de Sortides
Vocalia de Cultura

23/02/2023
11:00 — 13:00 (2h)

Las Golondrinas / Port de Barcelona

A.Barnés/À.Sales/J.Soler