Published On: 30 d'abril de 2021|Categories: Exposicions|

Torna l’exposició 11 Fotoconnectades, ara al Centre Cívic Cotxeres de Sants

Exposició col·lectiva on participa la nostra companya Francesca Portolés

Presenta quatre obres de tema lliure amb el lema  «Buidant la casa dels pares, 2011»

L’exposició 11 Fotoconnectades és una iniciativa de Fotoconnexió que pretén donar visibilitat als treballs de les fotògrafes membres de l’associació. Hi participen onze fotògrafes —Etel Borges Reis, Violeta Cañigueral Casassas, Laura Covarsí Zafrilla, Tatiana Donoso Matthews, Conxi Duro, Christina Guldager, Elisabet Insenser Brufau, Rosa María López Martínez, Núria Martínez Seguer, Noelia Pérez Sández i Francesca Portolés Brasó— que presenten les seves creacions visuals a través de diferents gèneres i tècniques fotogràfiques.

La mostra està comissariada per Ricard Marco i organitzada per Fotoconnexió amb la col·laboració de l’Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona i el Districte de Sants-Montjuïc.

L’exposició 11 Fotoconnectades, programada per l’any 2020 amb motiu del Dia Internacional de les Dones, va ser ajornada a causa de la pandèmia de la Covid19. La seva inauguració al Centre Cívic de Cotxeres de Sants serà el proper 4 de maig a les 19h.

Del 4 al 22 de maig de 2021
Centre Cívic Cotxeres de Sants
Sala d’Exposicions Lluïsa Franch
Carrer de Sants, 79
08014 Barcelona

Recordeu també que hi ha disponible la capsa commemorativa amb el recopilatori de l’obra exposada!

Per a més informació visiteu la web de fotoconnexió

Tancant balcons

foto: Francesca Portolés

Més entrades

Més entrades