Published On: 8 de juliol de 2021|Categories: Sortides|

UN PASSEIG PEL JARDÍ

El dilluns 31 de maig a les 17:30 hores ens trobàrem al peu de les Torres Venecianes de l’Avinguda Maria Cristina ben disposats a començar la passejada muntanya amunt per les escales mecàniques que ens portarien fins al Jardí Botànic Històric de Barcelona.

Aquest és un espai bastant desconegut de la muntanya de Montjuïc, ja que la majoria de la gent només coneix o ha visitat el Nou Jardí Botànic que està situat passat l’Estadi. El Botànic Històric es troba just al darrere del MNAC, és un espai enclotat que ocupa una de les antigues pedreres de la Foixarda. Va ser creat en la dècada de 1930, l’any 1986 fou tancat per problemes d’estabilitat de les parets i va ser reobert al públic l’octubre de 2003, quatre anys després de la inauguració del nou Jardí Botànic de Barcelona.

Fotogràficament parlant, és una petita joia amagada a la muntanya de Montjuïc on trobàrem moltes oportunitats d’aconseguir bones fotos. És un espai molt tranquil amb pocs visitants, ideal per la fotografia sense presses.

El grup va ser força nombrós, amb 21 participants en el recompte final. La galeria de fotos d’aquesta sortida és un fidel recull que mostra els diferents estils i preferències de cadascú de nosaltres. Trobarem imatges d’espais frondosos, de plantes molt variades, de camins i caminets enmig de la vegetació i, com no podia ser d’altra manera, nombrosos macros de floretes, plantetes i insectes variats.

Foto: Carles Punyet

ÀLEX SALES

ÀNGEL COLADO

ANNA BARNÉS

CARME CAMPRODON

FRANCESC SOLDEVILA

JOSEP SOLER

PEPE GUTIÉRREZ

TERESA TEJERO

Més entrades

Més entrades