Published On: 2 de maig de 2021|Categories: Exposicions|

Projecte Visual “Mirades de Pandèmia”

Exposició del nostre company Antoni Serrano

Del 14 al 24 de Maig 2021

Inauguració divendres 14 de maig a les 19h.

Presentació d’Antoni Serrano
Des de petit, la càmera fotogràfica ha estat un estri que ha acompanyat la família durant vacances, viatges i esdeveniments.

Però l’autèntica revelació del miracle de la fotografia es va donar fa uns cinquanta anys, precisament contemplant del revelatge de les imatges a les cubetes del laboratori d’un familiar aficionat a la fotografia a qui va comprar la primera ampliadora.

Després d’uns anys revelant en blanc i negre, l’interès pel color va fer que deixés el laboratori propi pel revelatge per professionals.

La frustració de no poder fer el propi revelat en color per les dificultats tècniques i econòmiques que implicava i el consegüent desmantellament del laboratori en blanc i negre, va iniciar un llarg període de baixa activitat fotogràfica encara que mai del tot abandonada.

L’aparició assequible de la fotografia digital combinat amb l’afició per la informàtica, reactiven la seva activitat fotogràfica, inicialment escanejant negatius revelats comercialment i finalment adquirint la primera réflex digital el 2004.
Interessat per diversos gèneres: paisatge, astrofotografia. natura morta, periodístic, retrat i altres.

Bàsicament autodidacta, ha fet cursos d’iniciació a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, dels realitzats per professionals a través de la xarxa i dels organitzats per l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya de la que n’és membre.

La jubilació i el cessament de l’activitat professional com a psicòleg i enginyer li han permès, els darrers sis anys, dedicar el temps necessari a millorar la tècnica i practicar intensament la fotografia.

El projecte

El projecte de l’Antoni consisteix en una reflexió visual estàtica i animada sobre la funció comunicativa que la mirada adquireix en un estat de pandèmia que ens nega el tacte per l’obligació de la distància i ens censura l’expressió facial.

Són 103 mirades prestades de manera espontània pel carrer. Mirades a través de les quals ens veiem a nosaltres mateixos dins del context de la pandèmia.

Aquesta exposició ve acompanyada d’una projecció de 7′ 36″ de duració relacionada amb la composició de les mirades del projecte.

Són mirades de pandèmia.

Aquesta exposició la podreu veure del 14 al 24 de Maig a

Sala Sant Miquel
Carrer major, 23
Montblanc (Tarragona)

Mirades de Pandèmia

Més entrades

Més entrades