Published On: 24 de setembre de 2021|Categories: Exposicions|

Nova exposició “Mirades de Pandèmia” d’Antoni Serrano a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova (LLeida)

Del 4 al 29 d’ocubre 2021.

Mirades de Pandèmia és un projecte visual del fotògraf Antoni Serrano, membre de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya.

Mirades de Pandèmia proposa reflexionar sobre els efectes de la màscara que censura l’expressió de la paraula i que ens deixa només amb la mirada.

De fet, l’autor es pregunta si la pandèmia ha modelat una manera de mirar-nos; si podem parlar d’una mirada de pandèmia. No hi ha resposta.

L’exhibició evidencia la importància de la mirada en la relació entre les persones i com la màscara i la prohibició del tacte fan que aquesta mirada adquireixi una major dimensió.

Recull, en diferents formats, fotografies fetes quasi totes pel carrer durant el mes de març de 2021, en complir-se el primer aniversari del confinament.

En total, són 103 fotografies de persones de Barcelona, de Montblanc i d’una residència de gent gran del Baix Llobregat, que van cedir voluntàriament i espontània, un instant de la seva mirada.

Al llarg dels quatre murals que sumen uns nou metres, els visitants poden veure i pensar què s’expressa i què s’amaga en cadascuna de les mirades.

El circuit expositiu comença amb un homenatge a la gent gran que més ha patit els efectes de la Covid-19 i especialment a les persones que hi han perdut la mirada: que hi han deixat la vida. Al final ens obre a l’esperança.

Mirades de Pandèmia es va exposar per primer cop entre els dies 14 i 24 de maig de 2021 a la Sala San Miquel de Montblanc.

Exposició Mirades de Pandèmia

Més entrades

Més entrades